X

İSTSİDER İZMİR TEMSİLCİLİĞİ ÖĞRENCİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

İSTSİDER İzmir temsilciliği tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısında İzmir’de yükseköğrenimini sürdüren öğrenciler ile dernek temsilcilerimiz bir araya geldi.


İzmir, İSTSİDER Temsilciliği tarafından düzenlenen ve İzmir Temsilcileri Mustafa Göksu, Murat Yeşilyaprak ve Sezgin Sakar tarafından organizasyonu gerçekleştirilen kahvaltının sponsorluğunu Av. Ufuk Kula ve Vahit Kaya yaparken, kahvaltı yeri ise Songül Gök tarafından organize edildi.


Derneğimize yeni katılan arkadaşlarımıza derneğimiz tanıtılarak misyon ve vizyonumuz anlatıldı. Bu tür etkinliklerin sadece öğrenciler için değil İzmir’de yaşayan tüm Silifkelilerin birlik, beraberlik ve dayanışmaları için önemli olduğu dernek temsilcilerimiz tarafından vurgulandı. Ege, Dokuz Eylül ve Ekonomi Üniversitelerinden toplam 30 öğrencinin katıldığı kahvaltıda sıcak ve samimi bir ortamda tüm öğrencilerimiz söz hakkı alarak kendini tanıtma imkanı bulurken diğer dernek üyeleriyle de tanışma fırsatı buldu.


Aramıza yeni katılan herkese hoş geldiniz diyor, kahvaltıya katılan herkese de çok teşekkür ediyoruz. Sonraki etkinliklerimizde görüşmek üzere.

Sosyal Medya Haberleri Silifke Web Tasarım